Home
Menu
empty
empty
home   /   video  /   soorten_video

Mijn video formats

Video's zijn er in alle soorten en maten. 


Corporate video/bedrijfsvideo
Terug naar de basis: Wat is de boodschap die jouw bedrijf wil overbrengen? Welke waarden zijn belangrijk en waar sta je voor als organisatie? Ik help jou om de identiteit van jouw organisatie te laten zien.   
 Testimonial

Een klant aan het woord wekt vertrouwen. Door gebruikerservaringen te delen kunnen potentiële klanten overtuigt worden. Succesverhalen mogen gedeeld worden! Klanten zijn geen acteurs. Door jarenlange ervaring weten we klanten op hun gemak te stellen.  
Wervingsvideo
Een vacature vertaald naar video. Op een persoonlijke manier maak je kennis met een bedrijf, medewerkers en de functie. Een sollicitant krijgt een beter beeld van de sfeer die in een organisatie hangt na het zien van deze video. Een wervingsvideo helpt ook om een latente doelgroep te bereiken: personen die die in eerste instantie niet op zoek zijn naar ander werk, maar door een video enthousiast zijn geworden van jouw bedrijf..


Productvideo
Het product staat in deze video centraal. Door de belangrijkste kenmerken te benoemen, kunnen klanten goed geïnformeerd worden over het product. Productie informatie door middel van video wordt veel beter onthouden door de kijker. Door de ruime kennis in de landbouw kan ik meedenken over vrijwel ieder onderwerp. 

Webinar/livestreaming
Live, online klanten bereiken, dat kan met een webinar of livestream. Met een live video creeër je meer betrokkenheid dan met een vooraf opgenomen video. Het publiek kan live vragen stellen en gelijk antwoord krijgen. Deze interactie, daar gaat het om. Vlekkeloze techniek, beleving, sfeer en interactie én een goede communicatie vooraf. 
Social media video 
Video die veel geliked en gedeeld wordt. Interessant, enerverend en krachtig. Samen gaan we zorgen dat we de juiste doelgroep bereiken en dat deze meteen in actie komt. Aangepaste thumbnails, previews en social media posts helpen hierbij. Eén video of een serie, alles kan.

Andere mogelijkheden  
Seizoensvoortgang, aftermovie event, aankondiging event, instructievideo, omslag video, interne video, influencer video, video serie, voice-over, journalistieke video, ... Ik help graag met deze mogelijkheden.


Voor mijn volledige portfolio, klik dan hier.